Privacyverklaring

Ik neem de Privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met de privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

Bedrijfgegevens

Huidverzorgingbregje.nl wordt beheerd door Bregje Buys

 

Mijn gegevens zijn:

Huidverzorging Bregje

Hoofdstraat 20

5255AG Herpt

tel. 06-26632996

 

KvK: 17141579

 

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer je een contactformulier hebt ingevuld of andere aanvragen doet voor een van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Straatnaam en huisnummer
  • Postcode en woonplaats

 

Met welk doel gebruik ik persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam , e-mailadres en telefoonnummer die  je invult op het contactformulier worden gebruikt om antwoord te geven op de contactaanvraag. Deze gegevens worden verder nergens opgeslagen.
  • Je naam, adresgegevens, e-mailadres en gezondheidsinformatie die je tijdens het intake gesprek geeft worden gebruikt om de behandeling en het daarop volgende resultaat zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Deze gegevens worden nergens anders voor gebruikt.

 

Jouw gegevens op huidverzorgingbregje.nl

Wanneer je in de toekomst geen e-mail van mij wilt ontvangen kun je contact met mij op te nemen. Je e-mail adres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middel een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

 

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

 

Google analytics

Ook door mijn statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil ik jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

 

Sociale media

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Sociale Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Wij hebben de button van Facebook geplaatst. Lees de privacyverklaringen van Facebook om te weten hoe zij omgaan met privacy.

 

Links

Op mijn website kan je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten huidverzorgingbregje.nl  om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik je hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website

 

Bewaar termijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

 

De gegevens in mijn boekhoudsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al de wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.

 

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

 

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

 

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@huidverzorgingbregje.nl

 

Wijzigingen

Dit privacybeleid kan ten alle tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zal ik hier publiceren en in voorkomend geval zal je hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.